Vacature: Service- en onderhoudsmonteur

Allround service- en onderhoudsmonteur gezocht!

Airhouse Nederland is specialist op het gebied van perslucht. Wij adviseren, verkopen, verhuren en onderhouden perslucht installaties. Deze bestaan uit compressoren, perslucht drogers en de bijbehorende apparatuur. Ons bedrijf kenmerkt zich in een open, flexibele en klantgerichte organisatie en bestaat uit een hecht team.

Wat zoeken we?

Wegens uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker die samen met ons het bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een technische achtergrond, maar als je zeer gemotiveerd bent zijn we ook bereid jou het vak te leren!

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

Bij onze vele uiteenlopende klanten ben je verantwoordelijk voor de perslucht installaties op het vlak van preventief onderhoud, het stellen van de juiste diagnose en het oplossen van storingen. Maar ook het installeren, opstarten en het in bedrijf stellen van persluchtinstallaties valt onder de werkzaamheden. Als service- en onderhoudsmonteur ben je bij klanten de ambassadeur van ons bedrijf, geef je adviezen en biedt je in overleg oplossingen en/of verbeteringen aan. Kortom, een zeer diverse baan met zeer diverse klanten door heel Nederland.

Wat verwachten we van je?

Omdat je als service- en onderhoudsmonteur technische werkzaamheden verricht verwachten we dat je minimaal MBO niveau bezit en affiniteit hebt met de techniek. Om de klanten te kunnen bezoeken dien je in het bezit te zijn van een geldig B-rijbewijs (B-E is een pré). Daarbij dien je de Nederlandse taal te beheersen in woord en geschrift (kennis van de Engelse en Duitse taal is ook gewenst, maar niet vereist). Verder verwachten we dat je bereid bent je kennis op het gebied van persluchttechniek verder te verbreden en bereid bent tot het volgen van eventuele aanvullende cursussen. Ook zouden we het op prijs stellen als je flexibiliteit biedt in werkzaamheden en tijden en je eventueel bereidt bent om mee te draaien in een 24 uurs (oproep)storingsdienst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende baan met veel mogelijkheden voor eigen inbreng in een kleine, dynamische en platte organisatie. Daarbij zijn er mogelijkheden voor opleidingen en verdere persoonlijke ontwikkeling. Binnen ons bedrijf hebben we een prettige en ongedwongen werksfeer.

Je krijgt een eigen service bus om onze klanten te kunnen bedienen, daarbij krijg je een smartphone en overige zaken die noodzakelijk zijn voor het goed uitvoeren van je functie. Verder bieden we je een marktconform salaris en een baan waarin je jouw verantwoordelijkheid kunt nemen en zo een belangrijke schakel kan vormen binnen ons bedrijf!

Hebben we je interesse gewekt, en lijkt de functie van storings- en onderhoudsmonteur je wat?

Kom dan gerust een keer langs voor een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie of solliciteer direct via: info@airhouse.nl!

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Bel ons